شرکت پیام دشت پارس

شرکت پیام دشت پارس مجری تخصصی خانه،ویلا وساختمان پیش ساخته, سریع وضد زلزله با,سازه ال اس اف، LSF

شرکت پیام دشت پارس

شرکت پیام دشت پارس مجری تخصصی خانه،ویلا وساختمان پیش ساخته, سریع وضد زلزله با,سازه ال اس اف، LSF

طراحی محاسبات سازه و فروش سازه های LSF&CFS توسط شرکت پیام دشت پارس
ارتباط با مشتری
مشتری از راههای مختلف میتواند با شرکت در ارتباط باشد
1-ایمیل های شرکت pdpars@ymail.com & info@pdpars.ir
2-شماره های تلفن ثابت : 22491383-22448448-021
تهران پاسداران- خیابان گل نبی- پلاک 40- طبقه چهارم شرقی- واحد 404
3- همراه مهندس محمدی :09124942628
4- همراه مهندس چشمه علائی:09123399587
از سایت های دیگر ما دیدن فرمایید :
http://www.lsf.ir/ مرکز ال اس اف ایران
http://www.tbpars.ir/ تجهیز بنای پارس
https://pdpars.ir پیام دشت پارس

  • ۰
  • ۰

lsf

سازه LSF چیست؟ مزیت های آن برای ساختمان های امروزی

 

از LSF  چه می دانید؟

سیستم سازه‌ ای فولادی سبک  LSFیک سیستم سازه‌ ای پیشرفته است که در انواع ساخت‌ و سازها مانند خانه‌ های ویلایی، ساختمان‌ های مسکونی و اداری، هتل و هتل آپارتمان‌ ها، ساختمان مدارس و دانشگاه، رستوران‌ ها و... دارای کاربرد است و یکی از مناسب‌ ترین سیستم‌ های ساختمانی است که امروزه در جهان مورد استفاده قرار می‌ گیرد.

بلایای طبیعی مثل زلزله، زندگی ما را بارهای مرده تهدید می‌ کنند. بارهای مرده شامل مصالح سنگین در دیوارها، کف و سقف و هم‌چنین شامل وسایل زندگی ما نیز هستندسازه‌ های سبک فولادی (LSF) به دلیل یکپارچگی اجزای تشکیل‌ دهنده و سبکی وزن، مناسب‌ ترین رفتار را در برابر نیروهای وارده ناشی از زلزله از خود نشان می‌ دهند. از دیگر مزایای این سازه‌ ها می‌ توان به سرعت ساخت بالا، دوام و طول عمر زیاد، امکان جمع‌ آوری و نصب در مکان دیگر، صرفه‌ جویی در مصرف انرژی و مواد، طراحی‌ های زیبا و دلنشین، سهولت اجرا، کیفیت بیشتر با صرف هزینه کمتر، حذف خطاهای انسانی در زمان اجرا و... اشاره کرد.

درباره سازه ال اس اف lsf

سازه LSF “ال اس اف”سازه ای پیش ساخته وسبک است که بر اساس طرح معماری ساختمان ،در محل کارخانه تولید شده وسپس در محل ساختمان بااستفاده از پیچ های سر مته ای ، بولت ها و سایر اتصالات نصب و بر پا خواهد شد.این سازه ها که از ورق گالوانیزه با عرض پروفیل متغیر(معمولا 89 تا 308 میلی متر) تولید می شوند به عنوان جایگزین سازه های فلزی یا بتنی موجود یا هر نوع هایل دیگری است که در ساختمان سازی به کار برده می شود.

ضخامت آن بر حسب نوع کاربری متفاوت بوده از 0.6 تا 2.5 میلی متر متغیر می باشد.در تمامی کاربردها (اعم از اسکلت کلی ساختمان ، سازه ترکیبی ،پارتیش بندی ، سقف کاذب و ….)مجموعه ای از این نوع پروفیل نقش سازه فلزی را بر عهده خواهد داشت و در مجموع تمامی دیوارهای داخلی ، خارجی و تیر های سقفی با انواعی از مقاطع LSF “ال اس اف”ایجاد و احداث می گردند .

استفاده از سازه فولاد سرد نورد شده از دهه 1850 میلادی آغاز گردید. ولی استفاده از آن تا انتشار اولین ضوابط انجمن امریکایی آهن در1946گسترش زیادی پیدا نکرد. اولین استاندارد طراحی بر مبنای تحقیقات انجام یافته در دانشگاه کرنل سال 1939 و با پشتیبانی AISI تدوین گردید. امروزه بدلیل کیفیت مناسب ساخت و سرعت بالا و مقاومت بالا در برابر زلزله از آن در کشورهای انگلستان، امریکا، کانادا، استرالیا، ژاپن و... استفاده می کنند.

 

 

در سال‌های اخیر استفاده از سازه های سبک، که متداول‌ترین نوع آن‌ها سازه LSF است، رشد داشته و به نظر می‌رسد این رشد در آینده‌ای نزدیک سرعت بیش‌تری خواهد داشت. چه در ایران و چه در سطح جهان از سازه LSF جهت ساخت ساختمان‌ها و ویلاهای پیش ساخته، حتی تا ۵ طبقه، نیز استفاده می‌شود. اگر نمی‌دانید سازه LSF چیست و راجع به سازه های سبک, ویلا پیش ساخته اطلاعات بیشتری می خواهید تا انتهای این نوشته با ما همراه باشید. در ادامه به چیستی سازه LSF و نقاط مثبت و منفی‌ای که دارد اشاره خواهد شد.

سازه LSF چیست؟

سازه های LSF یا همان سیستم سازه‌های فولادی سبک مهم‌ترین عاملی که در خود دارند و موجب تمایز آن‌ها از سایر سازه‌ها شده، مقاطع فولادی جدار نازک (LGS) است. اما مقاطع فولادی جدار نازک چیست؟

مقاطع فولادی جدار نازک در واقع یک سری مقاطع فلزی سرد نورد شده هستند که برای ساخت آن‌ها از ورق‌های فولادی نازک و روش Roll Forming استفاده می‌شود. ضمناً این مقاطع از وزن بسیار کمی هم برخوردار هستند که این امر موجب استفاده‌ی راحت از آن‌ها می‌شود.

در ساختمان‌هایی که از سازه LSF برای ساخت آن‌ها استفاده می‌شود، عموماً سقف از گونه‌ی شیب‌دار بوده و در آن از خرپاهای فلزی استفاده می‌شود. سایر بخش‌های ساختمان نیز از پروفیل‌های سرد تشکیل می‌شوند که این پروفیل‌ها را با سرامیک، رنگ، سنگ، pvc و موارد این قبیل از بیرون نما می‌دهند. از درون ساختمان نیز هیچ تفاوتی میان ساختمانی که با سازه LSF ساخته شده و ساختمان‌های معمولی وجود ندارد. ضمناً از عایق‌های صوتی و حرارتی بسیار قوی در درون دیوار استفاده می‌شود تا هدر رفتن انرژی، که مشکل بزرگی در ساختمان‌های معمولی است، به حداقل برسد.

از سازه LSF می توان برای ساخت ویلا پیش ساخته ، ساختمان اداری، ساختمان مسکونی، هتل، رستوران، دانشگاه و هر نوع ساختمان دیگر استفاده کرد. فقط در تعداد طبقات محدودیت وجود دارد.

 

چنان‌که در ابتدای این نوشتار اشاره شد، استفاده از سازه های سبک و سازه LSF در سطح جهان رشد زیادی داشته و هم اکنون در کانادا، هلند، استرالیا، انگلیس و سایر کشورهای پیشرفته از این نوع سازه در ساخت ساختمان‌ها استفاده می‌شود. این امر به سبب آن است که سازه LSF از مزایای متعددی برخوردار است، از جمله سرعت در ساخت و خطر کم در برابر زلزله. سایر مزایای این نوع سازه در ادامه مورد بحث قرار خواهند گرفت.

 

مزایای سازه های فولادی گالوانیزه سردنوردشده:lsf

سبکی

سادگی در پیش ساختگی

تولید انبوه

کیفیت

یکنواخت

مقاومت وسختی بالا

عدم تاخیر ناشی از شرایط جوی در ساخت و نصب سازه

حمل ونقل اقتصادی

نصب سریع وآسان

دقت بالا در اجرای جزئیات

قابلیت بازیافت مصالح

عدم قابلیت اشتعال

مقاومت بالا در برابر پوسیدگی وحمله موریانه ها

عدم نیاز به قالب بندی

عدم وجود افت وخزش در دماهای محیطی

 

گفته شد که سازه LSF به نسبت سایر سازه‌ها از مزایای بسیاری برخوردار است. به عنوان مثال، به سبب وزن کم این سازه‌ها (۳۰ درصد وزن سازه‌ی ساختمان‌های معمولی) خطر ناشی از زلزله نیز بسیار کم‌تر است. یا مثلاً سرعت ساخت ساختمان‌هایی که با سازه ال اس اف ساخته می‌شوند بسیار بالاست و این خبر خوبی برای سرمایه‌گذارانی ست که نمی‌خواهند سرمایه‌ی خود را به مدتی طولانی برای ساخت یک ساختمان معمولی صرف کنند.

 

در بالا به این نکته اشاره شد که هدر رفتن انرژی در ساختمان‌های ساخته شده با سازه ال اس اف کمتر از ساختمان‌های معمولی است و این به معنای آن است که در دراز مدت سود بسیاری عاید ساکنِ ساختمان می‌‌شود چرا که صرفه‌جویی زیادی در مصرف انرژی می‌شود و این امر خود را در قبض گاز نشان می‌دهد.

برای ساختمان‌هایی که قرار است از سازه LSF ساخته شوند کم‌تر محدودیتی برای طراحی وجود دارد و دست مهندس جهت طراحی یک نقشه‌ی خاص و منحصر به فرد بازتر از زمانی است که بخواهد برای یک ساختمان معمولی نقشه طراحی کند.

سازه LSF در هر فصلی و در هر آب و هوایی قابلیت نصب در محل را دارد و این خود از مزایای این نوع سازه به شمار می‌رود (می‌دانید که سازه LSF در کارگاه یا کارخانه ساخته می‌شود و پس از ساخت به محل نصبِ منتقل شده و نصب می‌گردد).

 

از دیگر مزایای سازه LSF می توان به استفاده از دیوارهای خشک در آن به نسبت دیوارهای تر در ساختمان‌های معمولی اشاره داشت. در ساختمان‌های معمولی استفاده از دیوارهای تر می‌تواند معایبی هم‌چون سنگین بودن و نتیجتاً جذب نیروی زلزله‌ی بیش‌تر، آلودگی زیاد به هنگام ساخت و تخریب و هم‌چنین وجود ضایعات زیادی که پس از استفاده از مصالح باقی می مانند را به همراه داشته باشد. اما در عوض، ساختمان‌هایی که از سازه LSF در آن‌ها استفاده می‌شود از دیوارهای خشک برخوردار اند که این دیوارها نیروی زلزله‌ی کم‌تری را جذب می‌کنند و هم‌چنین هیچ گونه آلودگی و ضایعات به همراه ندارند. افزون بر این با سرعت بسیار زیادی نیز نصب می‌شوند.

با این حال برخی نقاط منفی نیز در ارتباط با سازه ال اس اف وجود دارند. به عنوان مثال، در این سازه برای ابعاد دهانه محدودیت وجود دارد یا آن که کسانی که باید این سازه‌ها را به کار ببرند بایستی بسیار حرفه‌ای و خبره باشند و استفاده از آن‌ها کار هرکسی نیست، یا مثلاً آن که ساختمان‌هایی که برای ساخت آن‌ها از این نوع سازه استفاده می‌شود باید دارای طبقات محدودی باشند و برای هر تعداد طبقه نمی‌توان از سازه LSF استفاده کرد.

طراحی محاسبات سازه و فروش سازه های LSF&CFS توسط شرکت پیام دشت پارس

ارتباط با مشتری

مشتری از راههای مختلف میتواند با شرکت در ارتباط باشد

1-ایمیل های شرکت pdpars@ymail.com  &  info@pdpars.ir

2-شماره های تلفن ثابت : 22491383-22448448-021

3- همراه مهندس محمدی :09124942628

4- همراه مهندس چشمه علائی:09123399587

از سایت های دیگر ما دیدن فرمایید :

http://www.lsf.ir/ مرکز ال اس اف ایران

http://www.tbpars.ir/ تجهیز بنای پارس

 

 


نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی