مقایسه سازه های فولادی و ال اس اف LSF
سازه های فولادی نوعی از اسکلت های فولادی بسیار قوی می باشند که با استفاده از تیرآهن های بسیار قوی، اسکلت ساختمان ساخته می شود و قابلیت برج سازی توسط این سازه ها مهیا می شود. اکثر برج های چند صد طبقه جهان، از سازه های فولادی ساخته می شوند. اتصالات این سازه ها بیشتر از جنس جوشکاری می باشد و با توجه به اینکه زیرسازی بسیار قوی دارند، طبقات بالایی برج ها، بسیار استوار می باشند. سازه های فولادی و ال اس اف (LSF) هر دو از جنس فولاد می باشند با این تفاوت که فولاد به کار رفته شده در سازه های ال اس اف (LSF) بسیار سبک تر از سازه های فولادی معمولی می باشد. در واقع سازه های ال اس اف (LSF) برای ساخت و سازهای سبک سازی مورد استفاده قرار می گیرند.
تفاوت سازه های فولادی و ال اس اف (LSF)
سازه های فولادی و ال اس اف (LSF) در استقامت برای مقابله با لرزه های شدید، با هم تفاوت دارند. اتصالات سازه های فولادی بیشتر از جوش های قوی می باشد که در این جوشکاری ها نظارت بسیار عالی انجام می شود. اما اگر ضربه های ناشی از انرژی رانشی زلزله را در نظر بگیریم، شاید جوش های بسیار قوی هم در برابر این ضربه ها دوام نیاورند. از آنجایی که سازه های فولادی بسیار سنگین وزن می باشند، با شکستن قسمتی از اسکلت ساختمان، احتمال منهدم شدن بخشی از آن ساختمان وجود دارد. همچنین حرارت های بسیار بالا، امکان ذوب کردن جوش ها و اتصالات و در ادامه خود اسکلت را دارند. پس در زمان آتش سوزی ممکن است بخشی از ساختمان به دلیل تحمل حرارت بالا، تغییر شکل دهد و باعث ریزش کل ساختمان شود. همانگونه که در ساختمان ها و برج های بسیار قوی، امکان دارد به دلیل آتش سوزی یا زلزله، در کسری از ثانیه کل ساختمان منهدم شود.
اما در سازه های ال اس اف (LSF) ضربه های زلزله توسط پیچ و مهره های فنری گرفته می شود و انعطاف پذیری ساختمان به حدی است که با ضربه های ناشی از زلزله اسکلت ساختمان هیچ صدمه ای نمی بیند. از جهتی آتش سوزی در فولاد های تکنولوژی نورد سرد تاثیر چندانی ندارد و در واقع کربن باعث حفظ استقامت و افزایش سختی فولاد های نورد سرد می شود. سازه های ال اس اف (LSF) نیز با استفاده از تکنولوژی نورد سرد تشکیل می شوند و در برابر زلزله و آتش سوزی استقامت بسیار بالایی دارند.
از طرفی دیگر در سازه های فولادی برای اضافه طبقه، باید عملیات جوشکاری، نصب جرثقیل، هزینه های گزاف، تقویت سازه های زیرین و غیره انجام شود. در صورتی که در اضافه بقه برای سازه های ال اس اف (LSF) پس از ساخت و ساز در روی زمین، بنا را توسط پیچ و مهره به قسمت بالایی ساختمان متصل کرده و طبقه جدید به راحتی و با کمترین هزینه، اضافه می شود.
کاربرد سازه های فولادی و ال س اف (LSF)
سازه های فولادی و ال اس اف (LSF) کاربردهای بسیار خوبی دارند و هر کدام برای نوع مختلفی از ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند. اکثراً برای خوابگاه ها، مدارس، ادارات، هتل ها و ویلا سازی از سازه های ال اس اف (LSF) استفاده می شود و سازه های فولادی برای ساخت برج ها مورد استفاده قرار می گیرد. در کل سازه های فولادی و ال اس اف (LSF) دارای استقامت خوبی می باشند.
مشتری از راههای مختلف میتواند با شرکت در ارتباط باشد :
1-ایمیل شرکت info@pdpars.ir
2-شماره های تلفن ثابت : 22491383-22448448-021
تهران پاسداران- خیابان گل نبی- پلاک 40
3- همراه مهندس محمدی :09124942628
4- همراه مهندس چشمه علائی:09123399587
از سایت های دیگر ما دیدن فرمایید :
https://www.lsf.ir/ مرکز ال اس اف ایران
https://www.tbpars.ir/ تجهیز بنای پارس
https://pdpars.ir پیام دشت پارس