تاریخچه به کارگیری سیستم ساختمانی LSF
فولاد فرم داده شده در حالت سرد یا CFS از سال های ۱۸۵۰ در کشورهای انگلستان و آمریکا با بکارگیری در ساخت لوازم منزل و اتومبیل آغاز شد .
ولی تا قبل از جنگ جهانی اول در ساختمان سازی بکارگرفته نمی شد.
در شمال آمریکا چوب برای قرن ها به دلیل فراوانی ، دسترسی آسان ، و ارزانی نسبت به دیگر مصالح ساختمانی و همچنین راحتی اجراء به عنوان مهمترین مصالح ساختمانی مورد استفاده قرار می گرفت.
اما از سال ١٩٣٠، با توجه به ملاحظات زیست محیطی و تلاش برای اقتصادی کردن فعالیت های ساخت و ساز ساختمان ، تحقیقات گسترده ای جهت جایگزین نمودن مصالح ساختمانی سنـتی نظیر چوب با مصالح ساختمانی نو و نیز روش های نوین ساخت در آمریکا شروع شد .
بطوریکه می توان آنرا سرآغازی برای بکارگیری قطعات CFS در صنعت ساختمان سازی آمریکا نیز تصور نمود.
از سال های ١٩۶٠ سازندگان ساختمان از قطعات سبک فولادی (قطعات CFS) در دیوارهای غیر باربر جداکننده در ساختمان های بلند مرتبه استفاده می نمودند .
ولی تا سال ١٩٩٠ بکارگیری قطعات CFS در بخش های دیگر رواج نیافت و نتوانست در ساخت و ساز مسکن مورد مقبولیت گسترده قرار گیرد.
مهمترین دلیل آن هزینه بالای ساخت و ساز مسکن با قاب فولادی سبک (دو برابر گرانتر از سیستم چوبی) بود.
از ١٩٩٠ بدلیل ارزان شدن تدریجی قیمت فولاد، این سیستم مورد توجه متخصصین ، مسئولین و سازندگان ساختمان قرار می گیرد.
در کشور ژاپن بیشتر ساختمان های شهری قبل از جنگ جهانی اول ، از چوب ساخته می شد و اغلب این نوع ساختمان ها در دوران جنگ جهانی اول و دوم در اثر آتش سوزی ویران گردیدند.
بعد از جنگ جهانی دوم دولت ژاپن برای سامان دهی ساخت و ساز در کشور و فعال کردن کارخانجات تولید کننده مسکن وزارت ساختمان را در این کشور تأسیس نمود.
این وزارتخانه برای تأمین مسکن مورد نیاز، سیاست های جدیدی را برای طراحی ، تولید و ساخت مسکن مطرح نمود از آن جمله ، پیش ساخته نمودن ساخت و ساز ساختمان با استفاده از مصالح ساختمانی غیر آتش زا، کوتاه کردن مدت زمان عملیات ساختمانی در کارگاه و نهایتاً تلاش برای محافظت از منابع چوب بود.
با توجه به این دیدگاه بکارگیری قطعات فولادی سرد نورد شده CFS، در بخش مسکن خیلی سریع پذیرفته شده و صنعت فولاد ژاپن اقدام به ساخت ورق فولادی با ضخامت نازک جهت جایگزین نمودن قطعات چوبی می کند.
بخش عمده پذیرش سریع قاب فولادی سبک در ژاپن را شیوه های رایج ساخت و ساز ساختمان در این کشور می دانند که همخوانی مناسبی با این سیستم داشته به گونهای که صرفا با جایگزینی فولاد سرد ، به جای چوب کلیه امکانات و از آن مهمتر مقبولیت فرهنگی سیستم سنتی در خدمت سیستم جدید قرار می گیرد. لذا از سال های ١٩۵٠ به بعد سهم سیستم LSF در ساخت و ساز مسکن ژاپن افزایش قابل توجهی می یابد.
بکارگیری سیستم ساختمانی LSF برای ساخت و ساز مسکن
در ایران این سیستم ساختمانی توانسته است که گواهینامه ساخت مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن را تا ۵ طبقه دریافت نماید. فعالیت های سنگینی در این حوزه مخصوصا در شهر پرند نیز انجام پذیرفته است.
شرکت پیام دشت پارس مجری تخصصی سازه های فولادی سبک LSF با هدف ارتقاء صنعت ساختمان در زمینه طراحی، تولید و اجرای سیستم قاب سبک فولادی (Lightweight Steel Framing)با بهره گیری ازتجربه و تخصص در سال۱۳۸۵شروع به فعالیت نموده و با توجه به افزایش روز افزون تقاضای ساخت ساختمان به روش LSF با مزایای فراوان اعم از مقاومت در مقابل زلزله ، کاهش زمان ساخت ، جابه جایی آسان ، دقت بالا در اجرا و قابلیت بازیافت تا ۹۵درصد و..... تمامی تلاش خود را معطوف به بهره گیری از این تکنولوژی نوین ساختمانی نموده است و در حال حاضر به عنوان یکی از برترین شرکتهای سازنده ساختمان به روش صنعتی (قاب فولادی سبک) ارائه خدمات می نماید.
پیمانکار ساختمانی
انجام کلیه امور طراحی از صفر تا صد
ساخت اضافه اشکوب در 60 روز
ساخت ویلای مدرن در 90 روز
طراحی محاسبات وفروش سازه های LSF&CFS
1-ایمیل شرکت info@pdpars.ir
2-شماره های تلفن ثابت : 22491383-22448448-021
3-آدرس دفتر : تهران پاسداران- خیابان گل نبی- پلاک 40
3- همراه مهندس محمدی :09124942628