شرکت پیام دشت پارس

شرکت پیام دشت پارس مجری تخصصی خانه،ویلا وساختمان پیش ساخته, سریع وضد زلزله با,سازه ال اس اف، LSF

شرکت پیام دشت پارس

شرکت پیام دشت پارس مجری تخصصی خانه،ویلا وساختمان پیش ساخته, سریع وضد زلزله با,سازه ال اس اف، LSF

طراحی محاسبات سازه و فروش سازه های LSF&CFS توسط شرکت پیام دشت پارس
ارتباط با مشتری
مشتری از راههای مختلف میتواند با شرکت در ارتباط باشد
1-ایمیل های شرکت pdpars@ymail.com & info@pdpars.ir
2-شماره های تلفن ثابت : 22491383-22448448-021
تهران پاسداران- خیابان گل نبی- پلاک 40- طبقه چهارم شرقی- واحد 404
3- همراه مهندس محمدی :09124942628
4- همراه مهندس چشمه علائی:09123399587
از سایت های دیگر ما دیدن فرمایید :
http://www.lsf.ir/ مرکز ال اس اف ایران
http://www.tbpars.ir/ تجهیز بنای پارس
https://pdpars.ir پیام دشت پارس

۱۱ مطلب در بهمن ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

سازه های سبک

صنایع ساختمانی و پروژه های عمرانی بر طبق آمار و ارقام منتشره ، از حیث میزان سرمایه و تعداد نیروی انسانی درگیر ، از بزرگترین صنایع  کشور می باشند. رشد بالای جمعیت و افزایش میزان تقاضا، احساس نیاز به کم شدن مدت زمان تحویل پروژه های عمرانی و کاستن مدت زمان برگشت سرمایه سرمایه گذاری شده و دیگر عوامل  از این قبیل موجب شده اند که نیاز به  ایجاد تحول در روش های سنتی ساخت ساختمان روزبه روز بیشتر احساس شود.

صنعت ساختمان سازی در جهان بیش از صد سال پیشینه  دارد و آغاز آن به زمانی برمی گردد که اولین تیرهای تی شکل ، به شکل صنعتی تولید شده و المانهای بتونی نیز با مقاطع مختلف در مقیاس و شیوه صنعتی تولید شد.

 

 

در صورتیکه تکنولوژی ساختمان را به معنای ورود صنعت در ساخت ساختمان در نظر بگیریم، از حدود سال ۱۳۴۷ تکنولوژی ساختمان  وارد کشور ما شد و نقطه اوج آن وقتی بود که ساختمان سازی به صورت انبوه سازی در برخی از شهرهای بزرگ همچون اصفهان (مجتمع ذوب آهن)، اهواز، تبریز، تهران و بعضی دیگر از شهرها آغاز گشت. این صنعت اغلب از کشورهای اروپایی همچون آلمان، هلند، انگلیس و فنلاند به کشورمان  وارد شد.

 

تکنولوژی سازه های سبک پیش ساخته

تکنولوژی های ساختمان تنوع بسیاری دارند و هر یک خصوصیات و بالطبع  محدودیتهای خاص خود را دارا می باشند . سیستم سازه های سبک پیش ساخته را در حدود ۳۵ سال پیش یک فرد امریکایی برای اولین بار ابداع کرد. مرحله صنعتی شدن آن حدود ۵-۶ سال طول کشید .

در تکنولوژی سازه های سبک پیش ساخته ، اتصالات به شکل یکپارچه است . بر خلاف روش Large Panel که اتصالات که به شکل کام و زبانه است، در روش سازه های سبک پیش ساخته ، اتصالات به شکل جوش نقطه ای است و به عوض اینکه در ابتدا قطعات سنگین وحجیم بتنی در کارخانه ساخته شوند و سپس به هم متصل شوند، در ابتدا سازه به شکل شبکه های میلگردی که در میان  آنها (بین دو شبکه میلگرد) یک لایه فوم پلی استایرن قرار داده می شود ، ساخته می شود و پانل های ساخته شده سبک در مکان احداث ساختمان به فنداسیون جوش داده می شوند و علاوه بر آنها  دیوارها و سقف به هم جوش داده می شوند و به این شکل ساختمان با پانل های سبک برپا می گردد. پس از این مرحله در همان مکان دیوارها و سقف و محل اتصالات به شکل همزمان بتن پاشی می گردند. بتن را از طریق پمپ، با فشار هوا به پانل ها می پاشند که اصطلاحاً آن را “شات کریت” می گویند.

استفاده از این روش موجب ایجاد یکپارچگی در اتصالات شده، استحکام و پایداری ومقاومت سازه را در برابر نیروهای دینامیکی ایجاد شده از زلزله یا طوفان افزایش می دهد.

بنابراین معیار انتخاب روش سازه های سبک پیش ساخته ، استفاده از مزایای برتر آن در مقایسه با سایر تکنولوژیهای پیش ساخته دیگر است.

 

البته همچون دیگر صنایع ، در این صنعت نیز امکان دارد نوآوری هایی در دنیا دیده شود ، ولی با توجه به شرایط اقلیمی، فرهنگی و اجتماعی، روش سازه های سبک پیش ساخته ، بهترین  روش جهت  ایران تشخیص داده شده است. برای مثال تکنولوژی های جدید هزینه مسکن را خیلی افزایش می دهند که این مسئله با نیاز اکثر مردم ما به خانه های ارزان قیمت سازگاری ندارد ولی روش سازه های سبک پیش ساخته قیمت را بالا نمی برد.

ویژگی های مهم روش سازه های سبک پیش ساخته

۱) مقاومت در مقابل زلزله

در مناطق زلزله خیز همچون ایران، یکی از مهمترین پارامترها در ساخت ساختمان ، کاهش وزن ساختمان است. بدلیل این که نیروهای زلزله با وزن ساختمان نسبت مستقیم دارند. پس تکنولوژی انتخاب شده میبایست در جهت کاهش وزن حرکت کند. بر خلاف شیوه سازه های سبک پیش ساخته در دیگر سیستم های پیش ساخته  ، اتصالاتشان اغلب به شکل مفصلی و لولایی می باشد و بنابراین دارای وزن سنگین می باشند. فقط در این سیستم است که تنها با ۸ سانتیمتر بتن می توان نیروهای سازه ۴ طبقه را در طبقه همکف تحمل کرد. وزن نهایی ساختمان در این سیستم ، در مقایسه با دیگر روش های پیش ساخته و همچنین ساختمان های بتنی ،  ۲۵ درصد کاهش می یابد؛ یعنی به  هنگام وقوع زلزله ۲۵ درصد نیروی کمتر به ساختمان وارد می گردد.

 

۲) منعطف بودن در مقوله تولید و امکان حفاظت از معماری اسلامی و ایرانی

مقوله  مهم دیگر در صنعت ساختمان سازی حفاظت از ملاک های فرهنگی و جلوه های معماری اسلامی و ایرانی به هنگام طراحی و ساخت نمای ساختمان ها می باشد. انحناهایی که در گنبدهای مساجد وجود دارد، نقش  و نگارهای ایرانی و اسلامی و دیگر موارد از نشانه های معماری اسلامی و ایرانی می باشد که در روش سازه های سبک پیش ساخته می توان از آنها محافظت کرد. چرا که می شود پانل های سبک مورد نظر را به هر طرحی درآورد و پس از نصب آنها در محل مورد نظر ، بتن پاشی را بر روی آنها انجام داد. روش سازه های سبک پیش ساخته ، حتی ساخت گنبدهای عظیمی را که به دلیل بالا بودن زیاد وزن، دشوار می باشد آسان تر می کند چرا که در این سیستم وزن سازه ها کاهش بسیاری یافته در حالی که مقاومت و استحکام آنها افزایش می یابد.

 

۳) ایمنی ساختمان

مبحث ایمنی، از مهمترین مقوله های صنعت ساختمان می باشد ، چون با سلامتی انسان ها سر و کار دارد. در ساختمانهای سنتی از آنجا که ستونها و اسکلت فلزی، قسمت بیشتر بار ساختمان را تحمل می کنند. با خارج شدن یک تیر یا ستون از محل اصلی خود ، کل ساختمان به ناگهان فرو می ریزد. در روش سازه های سبک پیش ساخته از آنجا که به جای استفاده از اسکلت فلزی ، از شبکه های میلگردی توزیع شده در دیوارها استفاده می شود ، بنابراین فروریزی ناگهانی اتفاق نمی افتد. چرا که اتصالات و عوامل تحمل بار به صورت یکپارچه در تمام ساختمان وجود دارند.

 

۴) صرفه جویی در مقیاس کلان و دیگر مزایای ناشی از کاربرد روش سازه های سبک پیش ساخته

در صورتیکه به صرفه جویی هایی که در ظاهر کوچک به نظر می آیند، در مقیاس ملی بنگریم، به ارقام بالایی میرسیم که می تواند نقش بسزایی در رشد و شکوفایی اقتصاد کشور ایفا کند. در زیر به برخی از مزایای ناشی از کاربرد تکنولوژی سازه های سبک پیش ساخته اشاره می کنیم :

 

  • کاهش متوسط مقدار بکارگیری میلگرد فولاد از ۳۸ کیلوگرم در ساختمان های سنتی به ۳۴ کیلوگرم در سیستم سازه های سبک پیش ساخته
  • کاهش استفاده از سیمان مصرفی در هزینه های ساختمان تمام شده
  • ده درصد کاهش در هزینه تمام شده ساختمان
  • کاهش وزن ساختمان (بعنوان مثال تنها  بحث استفاده از فولاد ۱۲ کیلوگرم در هر متر مربع زیربنا، کاهش وزن اتفاق می افتد)
  • کاهش مدت بازگشت سرمایه از حدود ۲ سال در شیوه سنتی به ۵ الی ۶ ماه در روش سازه  های سبک پیش ساخته
  • کاهش ضایعات مواد اولیه و استفاده بهتر از منابع ملی
  • صرفه جویی در مصرف مقدار انرژی به علت عایق حرارتی بودن دیوارها، ناشی از بکارگیری پل استایرن در پانل ها
  • افزایش عمر مفید ساختمان و همچنین افزایش میزان استحکام آن
  • ایمنی بیشتر ساختمان ها در مقابل زلزله
  • کاهش مقدار آلودگی های صوتی محیط بدلیل استفاده از پلی استایرن در پانل ها

 

 

مشتری از راههای مختلف میتواند با شرکت در ارتباط باشد :

1-ایمیل شرکت info@pdpars.ir

2-شماره های تلفن ثابت : 22491383-22448448-021

تهران پاسداران- خیابان گل نبی- پلاک 40

3- همراه مهندس محمدی :09124942628

4- همراه مهندس چشمه علائی:09123399587

از سایت های دیگر ما دیدن فرمایید :

https://www.lsf.ir/ مرکز ال اس اف ایران

https://www.tbpars.ir/ تجهیز بنای پارس

https://pdpars.ir پیام دشت پارس

  • مسعود شجاعی
  • ۰
  • ۰

مقایسه سازه های فولادی و ال اس اف LSF

سازه های فولادی نوعی از اسکلت های فولادی بسیار قوی می باشند که با استفاده از تیرآهن های بسیار قوی، اسکلت ساختمان ساخته می شود و قابلیت برج سازی توسط این سازه ها مهیا می شود. اکثر برج های چند صد طبقه جهان، از سازه های فولادی ساخته می شوند. اتصالات این سازه ها بیشتر از جنس جوشکاری می باشد و با توجه به اینکه زیرسازی بسیار قوی دارند، طبقات بالایی برج ها، بسیار استوار می باشند. سازه های فولادی و ال اس اف (LSF) هر دو از جنس فولاد می باشند با این تفاوت که فولاد به کار رفته شده در سازه های ال اس اف (LSF) بسیار سبک تر از سازه های فولادی معمولی می باشد. در واقع سازه های ال اس اف (LSF) برای ساخت و سازهای سبک سازی مورد استفاده قرار می گیرند.

تفاوت سازه های فولادی و ال اس اف (LSF)

سازه های فولادی و ال اس اف (LSF) در استقامت برای مقابله با لرزه های شدید، با هم تفاوت دارند. اتصالات سازه های فولادی بیشتر از جوش های قوی می باشد که در این جوشکاری ها نظارت بسیار عالی انجام می شود. اما اگر ضربه های ناشی از انرژی رانشی زلزله را در نظر بگیریم، شاید جوش های بسیار قوی هم در برابر این ضربه ها دوام نیاورند. از آنجایی که سازه های فولادی بسیار سنگین وزن می باشند، با شکستن قسمتی از اسکلت ساختمان، احتمال منهدم شدن بخشی از آن ساختمان وجود دارد. همچنین حرارت های بسیار بالا، امکان ذوب کردن جوش ها و اتصالات و در ادامه خود اسکلت را دارند. پس در زمان آتش سوزی ممکن است بخشی از ساختمان به دلیل تحمل حرارت بالا، تغییر شکل دهد و باعث ریزش کل ساختمان شود. همانگونه که در ساختمان ها و برج های بسیار قوی، امکان دارد به دلیل آتش سوزی یا زلزله، در کسری از ثانیه کل ساختمان منهدم شود.

اما در سازه های ال اس اف (LSF) ضربه های زلزله توسط پیچ و مهره های فنری گرفته می شود و انعطاف پذیری ساختمان به حدی است که با ضربه های ناشی از زلزله اسکلت ساختمان هیچ صدمه ای نمی بیند. از جهتی آتش سوزی در فولاد های تکنولوژی نورد سرد تاثیر چندانی ندارد و در واقع کربن باعث حفظ استقامت و افزایش سختی فولاد های نورد سرد می شود. سازه های ال اس اف (LSF) نیز با استفاده از تکنولوژی نورد سرد تشکیل می شوند و در برابر زلزله و آتش سوزی استقامت بسیار بالایی دارند.

از طرفی دیگر در سازه های فولادی برای اضافه طبقه، باید عملیات جوشکاری، نصب جرثقیل، هزینه های گزاف، تقویت سازه های زیرین و غیره انجام شود. در صورتی که در اضافه بقه برای سازه های ال اس اف (LSF) پس از ساخت و ساز در روی زمین، بنا را توسط پیچ و مهره به قسمت بالایی ساختمان متصل کرده و طبقه جدید به راحتی و با کمترین هزینه، اضافه می شود.

کاربرد سازه های فولادی و ال س اف (LSF)

سازه های فولادی و ال اس اف (LSF) کاربردهای بسیار خوبی دارند و هر کدام برای نوع مختلفی از ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند. اکثراً برای خوابگاه ها، مدارس، ادارات، هتل ها و ویلا سازی از سازه های ال اس اف (LSF) استفاده می شود و سازه های فولادی برای ساخت برج ها مورد استفاده قرار می گیرد. در کل سازه های فولادی و ال اس اف (LSF) دارای استقامت خوبی می باشند.

مشتری از راههای مختلف میتواند با شرکت در ارتباط باشد :

1-ایمیل شرکت info@pdpars.ir

2-شماره های تلفن ثابت : 22491383-22448448-021

تهران پاسداران- خیابان گل نبی- پلاک 40

3- همراه مهندس محمدی :09124942628

4- همراه مهندس چشمه علائی:09123399587

از سایت های دیگر ما دیدن فرمایید :

https://www.lsf.ir/ مرکز ال اس اف ایران

https://www.tbpars.ir/ تجهیز بنای پارس

https://pdpars.ir پیام دشت پارس

  • مسعود شجاعی
  • ۰
  • ۰

تزئین دیوارهای ال اس اف (LSF)

دیوارهای ال اس اف (LSF) از جنس استیل نورد سرد یا سازه های سی اف اس (CFS) ساخته شده اند. این جنس دیوارها که گاهی اوقات با پوشش های دیگر نیز همراه است، قابلیت تزئین توسط انواع مصالح ساختمانی مانند گچ، کاغذ دیواری، رنگ و غیره را دارند. اکثر مردم برای زیباسازی نمای داخلی ساختمانی که از سازه های ال اس اف (LSF) طراحی شده است، از گچ یا رنگ برای دکوراسیون استفاده می نمایند. تزئین دیوارهای ال اس اف (LSF) کار بسیار راحت و کم هزینه ای می باشد.

 

دکوراسیون دیوارهای ال اس اف (LSF)

دیوارهای سازه LSF قابلیت طراحی توسط انواع دکوراسیون را دارند. بسته به سازی ها و دکوراسیون داخلی ساختمان شما می توانید از دکوراسیون های سنتی، معاصر، مدرن یا دیگر دکوراسیون ها استفاده نمایید. محدودیت هایی که در سازه های ال اس اف (LSF) وجود دارد، بستگی زیادی به دکوراسیون آنها ندارد. در طراحی سازه های ال اس اف (LSF) اکثراً محدودیت بار  ۲۵۰ کیلوگرم در متر مربع برای سازه ها را در نظر می گیرند. اما این مقدار هیچ محدودیت چشم گیری را در تزئین دیوارهای ال اس اف (LSF) به همراه ندارد. این مقدار بار توسط خود سازه و ستون های اطراف بر روی سازه متحمل می شود. تزئیناتی مانند گچ یا دیگر تجهیزات، نیز وزنی را به این سازه اضافه می کنند. اما سنگینی این وزن به قدری می باشد، که فشاری به سازه وارد نمی آورد و سازه به راحتی می تواند این مقدار بار را متحمل شود.

البته باید در نظر گرفت که به غیر از تزئیناتی مانند گچبری یا سنگ های به کار برده شده بر روی دیوارها، لوازم دیگری مانند تابلوها، پرده، پنجره و غیره نیز وزنی را بر روی دیوار وارد می نمایند. پس در هنگام تزئین دیوارهای ال اس اف (LSF) باید به وزن کل لوازم و خود دیوار و سازه های ال اس (LSF)دقت نمایید. باید در نظر داشته باشید که بیشترین وزنی که در یک متر مربع می توانید بر روی یک دیوار قرار دهید، نباید بیشتر از ۲۵۰ کیلوگرم باشد. همچنین وزنی که بر روی یک قسمت از دیوار وارد می شود، بر روی قسمت های دیگر نیز تقسیم می شود. دلیل این کار، اتصالات پیچ و مهره ای در سازه های ال اس اف (LSF) می باشد.

 

 

نصب تجهیزات بر روی سازه های ال اس اف (LSF)

برای نصب تجهیزاتی مانند تابلو یا پرده بر روی دیوارهای بتنی یا سازه های فولادی، به راحتی می توان از رول پلاک و میخ استفاده نمود. اما در سازه های ال اس اف (LSF) قطر لایه گچ بری شده بر روی دیوارهای فولادی کم می باشد و امکان کوبیدن میخ بر روی دیوارها جهت تزئین دیوارهای ال اس اف (LSF) وجود ندارد. از این جهت باید در زمان اجرای این سازه ها، مکان هایی را برای نصب تجهیزات تزئینی بر روی دیوارها در نظر گرفت. اکثراً با اتصالات جوشکاری شده یا پیچ و مهره ای که بر روی دیوارهای فولادی نور سرد قرار می دهند، این امکان را برای صاحب خانه ها می دهند که به راحتی بتوانند لوازم تزئیناتی مانند تابلو، ساعت، پرده یا غیره را بر روی دیوار، نصب نمایند.اکثر استفاده کنندگان از این سازه ها، مشکلی با تزئین دیوارهای ال اس اف (LSF) اعلام نمی کنند.

 

 

مشتری از راههای مختلف میتواند با شرکت در ارتباط باشد :

1-ایمیل شرکت info@pdpars.ir

2-شماره های تلفن ثابت : 22491383-22448448-021

تهران پاسداران- خیابان گل نبی- پلاک 40

3- همراه مهندس محمدی :09124942628

4- همراه مهندس چشمه علائی:09123399587

از سایت های دیگر ما دیدن فرمایید :

https://www.lsf.ir/ مرکز ال اس اف ایران

https://www.tbpars.ir/ تجهیز بنای پارس

https://pdpars.ir پیام دشت پارس

 

  • مسعود شجاعی
  • ۰
  • ۰

چرا سازه های سبک فولادی سرد نورد شده سی اف اس CFS یک ساختار برتر ساختمانی است؟

سازه های سبک فولادی سرد نورد شده سی اف اس CFS ، از جمله سازه هایی هستند که دارای طول عمر بالا و ثبات بسیار بالایی می باشند و معمولا این سازه ها در جهت بکار بردن در اسکلت ساختمان ها مورد استفاده قرار میگیرند. اما یک تصور غلط از سوی برخی از افراد  و مهندسین نسبت به  مقاومت این سازه ها وجود دارد و آن این است که: استفاده از این سازه ها تنها برای قاب داخلی و عناصر ساختاری غیر سازه ای مناسب میباشد. اما لازم به ذکر است که استفاده از این سازه ها به موارد جزئی محدود نخواهد شد.



یکی از مزایای سازه های سبک فولادی سرد نورد شده سی اف اس CFS ، استفاده از آنها به عنوان دیوارهای نگهدارنده و استفاده از آنها  در ساخت سازه ها می باشد.

از آنجایی که سازه های سبک فولادی سرد نورد شده سی اف اس CFS ، به کمک  نرم افزار های فنی مهندسی طراحی می شوند در نتیجه: یکی از ویژگی های منحصر به فرد این سازه ها استفاده از آنها به عنوان دیوار های نگهدارنده می باشد.

از سازه های سبک فولادی سرد نورد شده سی اف اس CFS ، به عنوان دیوار ساختاری استفاده می کنند زیرا: از آنها می توانند بار نسبتاً زیادی را تحمل کنند و دارای انعطاف پذیری بالایی میباشد به همین دلیل است که از آنها به عنوان دیوارهای نگهدارنده استفاده می شود.

هنگامی که این ساختار توسط نرم افزارهای فنی مهندسی محاسبه و بررسی می شود، در حقیقت علت آن به منظور آزمایش کردن مقاومت آنها در برابر زلزله و دیگر حوادث طبیعی مانند سونامی،  گردباد،  طوفان ، و دیگر فاجعه های طبیعی و یا غیر طبیعی می باشد.

1.عده ای بر این باورند که این دیوارهای نگهدارنده نمی توانند برای ساختارهای مسکونی، تجاری و عمومی مورد استفاده قرار بگیرند.


با توجه به اینکه استفاده از سازه های سبک فولادی سرد نورد شده سی اف اس CFS ، در سراسر جهان در حال بیشتر شدن است، اما هنوز چند باور غلط در مورد توانایی ها و قدرت این سازه ها هنگام استفاده از آنها به عنوان دیوارهای نگهدارنده وجود دارد. که در زیر به آنها اشاره خواهیم کرد.

عده ای تصور می کنند که سازه های سازه های سبک فولادی سرد نورد شده سی اف اس CFS ، تنها باید در دیوارهای داخلی استفاده شوند و این امر تاثیری بر روی یکپارچگی ساختاری ساختمان ها دارد.

در جواب باید گفت: تصورات آنها اشتباه می باشد زیرا: که این سازه ها دارای ثبات بی نظیری میباشند و مقاومت آنها در برابر زلزله بسیار بالا می باشد.


همچنین اینکه این سازه ها در برابر حوادث طبیعی و حرارت بسیار بالا مقاوم بوده و به هیچ وجه تحت تاثیر آنها قرار نخواهند گرفت و در ساخت سازه های سبک فولادی سرد نورد شده سی اف اس CFS ،از مواد بسیار ایده آل استفاده شده و مطابق با استاندارد های مقاومتی است.

از طرفی این سازه ها با توجه به محکم بودن و عملکرد ساختاری ویژه ای که دارند، می‌توانند از آسیب رسیدن به دیگر اجزای پشتیبانی شده در ساختار مانند: گچ و بتن نیز محافظت کنند.

یکی دیگر از ویژگی‌های این سازه ها  مقاومت در برابر آتش سوزی و زنگ زدگی است که قطعاً این یک نکته بسیار مهمی در ساخت ساختمان های مسکونی و ساختمان های تجاری است.

2.عده ای تصور می کنند که از سازه های سازه های سبک فولادی سرد نورد شده سی اف اس CFS ، تنها می‌توان در ساختمان های کوچک و کم ارتفاع استفاده کرد.

در جواب باید گفت  که از این سازه ها می توان برای ساختمان های متوسط و چند سطحی نیز استفاده کرد، که این امر بسته به نوع طراحی آن ساختمان دارد.

جالب است بدانید که زمانی که از فولاد به عنوان قاب سیستم های تحمل بار استفاده می کنند، بدین معنی است که دوام آن بالا رفته و  هیچ گونه آسیبی نه ‌تنها به فولاد بلکه به سازه نیز وارد نخواهد شد.

همچنین های سازه های سبک فولادی سرد نورد شده سی اف اس CFS ، برای ساخت ساختارهای بزرگی مانند: مجتمع های هتلداری،  ساختمان های چند طبقه مسکونی، مدارس و مراکز بهداشتی در سراسر جهان استفاده شده است که این امر نشان از کیفیت و مقاومت بالای آنها به عنوان دیوارهای نگهدارنده می باشد.

از آنجایی که سازه های سبک فولادی سرد نورد شده سی اف اس CFS ، توسط نرم افزارهای فنی مهندسی طراحی می شوند، در نتیجه تمامی محاسبات و آزمایش های مقاومتی بر روی آنها انجام می شود، در نتیجه می‌توان آنها را به عنوان یکی از سازه های قابل اعتماد دانست.



با توجه به قابلیت هایی که در بالا ذکر شد استفاده از سازه های سازه های سبک فولادی سرد نورد شده سی اف اس CFS ، برای خانه های پیش ساخته، شهرک سازی، و سقف های کاذب و …. می توان استفاده کرد، همچنین اینکه این سازه ها در سراسر جهان در حال توسعه می باشند و به یکی از سازه های مقاومتی قابل اعتماد برای مهندسین تبدیل شده است.


یکی از عواملی که بسیار در ساختار سازه های سازه های سبک فولادی سرد نورد شده سی اف اس CFS ، موثر بوده است مقاومت آنها در برابر بار سنگین ساختمان و عوامل تخریب کننده طبیعی میباشد.

طراحی محاسبات سازه و فروش سازه های LSF&CFS توسط شرکت پیام دشت پارس

مشتری از راههای مختلف میتواند با شرکت در ارتباط باشد

1-ایمیل شرکت  info@pdpars.ir :

2-شماره های تلفن ثابت : 22491383-22448448-021

3- همراه مهندس محمدی :09124942628

4- همراه مهندس چشمه علائی:09123399587

از سایت های دیگر ما دیدن فرمایید :

https://www.lsf.ir/ مرکز ال اس اف ایران

https://www.tbpars.ir/ تجهیز بنای پارس

  • مسعود شجاعی
  • ۰
  • ۰

فایبر سمنت‌برد چه مزایایی دارد

فایبر سمنت برد نسل جدیدی از مصالح ساختمانی متشکل از سیمان، الیاف طبیعی یا مصنوعی به‌استثنای آزبست و در بعضی موارد سیلیس، آهک و دیگر افزودنی‌ها برای افزایش مقاومت‌های مکانیکی و شیمیایی است. این محصول به‌صورت ورقه‌ای، نواری و تایلی تولید و کاربردهای بسیار متنوع در صنعت ساختمان دارد. شاید یکی از مهم‌ترین دلایل توسعه استفاده از فایبر سمنت قیمت بسیار مناسب آن مخصوصاً در کاربرد در نمای ساختمان در مقایسه با سایر مصالح باشد.

 

فایبر سمنت برد برای کجا مناسب است؟

فلسفه وجودی این کالا مقاومت 100 درصدی در برابر باران و تغییرات جوی است  اگر اجرا و نصب این کالا به‌صورت کامل اصولی انجام گیرد می‌توان گفت این کالا مقاومت کامل در چرخه‌های متعدد ذوب و یخبندان را دارا است .

این صفحات را می‌توان روی فلز، چوب، آجر، سیمان و... استفاده کرد؛ اما بهترین انتخاب برای زیرسازی این صفحات ال اس اف است.

 

VSI-siding.jpg (403×600)

 

برای عایق‌بندی می‌توان بین صفحات سمنت برد و سازه آل اس اف از انواع پلی استایرن، پشم‌شیشه، پشم سنگ، XPS، فوم‌های

پاششی و پرکننده، بتن‌های سبک و… استفاده کرد.

 

ویژگی‌های منحصربه‌فرد فایبر سمنت ازجمله مقاومت در برابر رطوبت، حریق، ضربه، حشرات و مواد شیمیایی، عدم ایجاد آلودگی‌های زیست‌محیطی، عدم وجود آزبست، دوام بالا در تغییرات آب و هوایی موجب کاربردهای بسیار متنوع در صنعت ساختمان شده است. از دیگر مشخصات فایبر سمنت می‌توان به سهولت و سرعت در نصب، انطباق کامل با دستگاه‌های سنتی و مدرن اجرا از جمله در دستگاه‌های ساخت‌وساز خشک، امکان رنگ در نمای داخلی و خارجی، امکان نصب کاشی، سرامیک، آجر، سفال نما، سنگ، کاغذدیواری و پوشش‌های سلولزی نام برد.

این صفحات به علت داشتن سطح صیقلی نیازی به نازک‌کاری نداشته و در برابر حشرات و قارچ مقاوم و این کالا دوستدار طبیعت (به دلیل عدم وجود آزبست) است.

تفاوت کامپوزیت و سمنت برد

این صفحات روی هر سازه‌ای ازجمله آجر، سیمان، بلوک و... قرار می‌گیرد این کالا از نظر اقتصادی و فیزیکی بسیار مقرون‌به‌صرفه است.

اجرای صحیح این صفحات روی سازه‌ها بسیار مهم است. اگر در زمان اجرای از مواد خوبی استفاده نشود کیفیت این صفحات زیر سؤال می‌رود

به‌طور مثال برخی از سازندگان برای درزگیری پنل‌های 2.40×1.20 از چسب کاشی یا بتونه کناف به علت گرانی چسب مخصوص سمنت برد استفاده می‌کنند که این مورد تأثیر مستقیم بر کیفیت کالا می‌گذارد.

 

هردوی این‌ها دارای کیفیت شبیه به هم است اما باید متذکر شد کسانی که سمنت برد را برای سازه خود انتخاب می‌کنند باید به فکر هزینه اضافی برای یک‌لایه پوشش مانند رنگ، کاغذدیواری و... باشند، در حالی‌که کامپوزیت یک نمای کامل است.

سمنت برد نمایی است که به‌شدت فضای خانه را صمیمی، زیبا و طبیعی می‌کند، در حالی‌که کامپوزیت، نمای مخصوص اداره یا بیمارستان است. سمنت بردهای طرح چوب مناسب سازندگان و مالکان ویلا و خانه‌های بزرگ است.

 

 

در دو جدول زیر می‌توانید مقایسه وزن و شاخص کاهش صدای دیوار داخلی سمنت برد با مصالح دیگر را مشاهده کنید. با مقایسه اعداد داخل جدول خواهید دید فایبرسمنت‌بردها در مقایسه با کالاهای دیگر از وزن پایین‌تری برخوردار بوده و نسبت به صدا عایق‌تر هستند.

 

مقایسه وزنی دیوار داخلی باضخامت متوسط 11 سانتی‌متر
کالا کیلوگرم بر مترمربع
آجر فشاری 250
بلوک سفال 190
تری دی وال 150
بلوک پوکه صنعتی 127
بلوک گچی 90
بلوک بتن گازی 86
فایبر سمنت برد 25

 

مقایسه شاخص کاهش صدا دیوار داخلی فایبر سمنت برد

(طبق مبحث 18 مقررات ملی ساختمان حداقل شاخص کاهش صدا برای دیوارها در ساختمان‌های مسکونی برای جداکننده دو واحد مجاور 50 دسی‌بل است)

کالا (ob) دسی‌بل
آجر فشاری 47
بلوک سفال 42
تری دی وال 48
بلوک پوکه صنعتی 45
بلوک گچی 40
بلوک بتن گازی 46
فایبر سمنت برد 30

برای خرید فایبر سمنت با ما تماس بگیرید

مشتری از راههای مختلف میتواند با شرکت در ارتباط باشد

1-ایمیل های شرکت pdpars@ymail.com  &  info@pdpars.ir

2-شماره های تلفن ثابت : 22491383-22448448-021

تهران پاسداران- خیابان گل نبی- پلاک 40

3- همراه مهندس محمدی :09124942628

4- همراه مهندس چشمه علائی:09123399587

از سایت های ما دیدن فرمایید :

https://www.lsf.ir/ مرکز ال اس اف ایران

https://www.tbpars.ir/ تجهیز بنای پارس

https://pdpars.ir پیام دشت پارس

  • مسعود شجاعی
  • ۰
  • ۰
  • مسعود شجاعی
  • ۰
  • ۰

cfs

ساخت ویلای شیک و مدرن خود را به ما بسپارید

ویلای پیش ساخته LSF  و CFS ( سازه قالب فولادی سبک )

این سیستم یکی از شیوه های  مدرن اجرای سازه می باشد که استفاده از آن از سال 1950 در برخی از کشورها از جمله کانادا آغاز گردید، ولی استفاده گسترده از آن از سال 1990 مورد توجه قرار گرفت. کارخانه های این سیستم در ایران برای اولین بار در سال 1385 راه اندازی شد. (تاییدیه فنی از مرکز تحقیقات  دارد و بعنوان فناوری نوین رسما معرفی شده است )

اصلی ترین عامل در این سیستم مقاطع فولادی جدار نازک است.

این مقاطع ،مقاطع فلزی سرد نورد شده است که با استفاده از ورقهای فولادی گالوانیزه نازک  ، شکل دهی می شوند.


کاربرد :

ویلاها ،ساختمانهای مسکونی ، اداری،صنعتی  تا سه طبقه ، هتل ها ، هتل آپارتمانها ، ساختمانهای مدارس و دانشگاهها ، رستورانها و ...(ودر ساختمانهای 3 تا 9  طبقه نیز توسط سیستمهای ترکیبی قابل اجراء است . )

مزایای مقاطع :

اغلب مصالح مورد استفاده در این سیستم  و کل مصالح پرتی قابل بازیافت هستند.

مقاوم در مقابل خوردگی ، کج شد گی و ایجاد ترک

می توانند با طولهای دقیق مورد نیاز سفارش داده شوند

مصالح مورد نیاز برای ساخت این سیستم حداقل 60% سبک تر از مصالح مرسوم هستند

جهت گیری این سازه به سمت تکنیک پانل های پیش ساخته است که دیوارهای ساختمان در محل کارخانه و تحت شرایط کنترل شده مونتاژشده و سپس به محل سایت جهت نصب منتقل می گردند.

در زمان شکل دهی و ساخت  ، یک سری سوراخهای استاندارد در جان این مقاطع ایجاد می نمایند که عبور دادن سیم ها و لوله ها از داخل این سوراخها باعث ایجاد تسهیل در نصب سیستم های تاسیساتی در داخل دیوار می گردد.

وزن این سیستم سازه ای در مقایسه با سیستم سنتی حدود 30% آن می باشد.

با توجه به وزن کم این سیستم ، فونداسیون مورد نیاز بصورت شناژ فقط در زیر دیوارهای باربر با حداقل ابعاد مورد استفاده در فونداسیونها میباشد و در زیر دیوارهای داخلی از یک دال بتنی به ضخامت حدود 10 سانتیمتر استفاده می شود .

 

مزایای سیستم سازه های فولادی سبک LSF

- کاهش مصرف فولاد با توجه به استفاده ازمقاطع ساخته شده با ورق های با ضخامت کم و همچنین کاهش بارهای مرده ساختمان وزن اسکلت سازه حدود 30 الی 40 درصد کاهش می یابد.

- امکان افزودن طبقات به ساختمان موجود با توجه به وزن نسبتا پایین تر این سیستم با در نظر گرفتن تمهیداتی امکان افزایش طبقات ساختمان فراهم می گردد

- سهولت در مونتاژ و تفکیک اجزا

اتصالات اعضا در این سیستم در کارگاه بصورت پیچ و پرچ بوده و به سادگی امکان مونتاژ و تفکیک حاصل می گردد.

-  سرعت بالای اجرا

بدلیل ساخت و آماده سازی پانل ها در کارخانه ، عملیات نصب در کارگاه از سرعت قابل قبولی برخوردار است.( یک ویلا  بصورت کلید در دست 2 تا 3 ماه )

دوست محیط زیست

در سازه های چوبی برای احداث یک ساختمان نیاز به قطع تعداد زیادی درخت می باشد، همچنین برخی از مصالح ساختمانی قابل بازیافت نمی باشد ولی در این سیستم اسکلت فولادی کاملا قابل بازیافت بوده و همچنین برای تولید سازه می توان از فولاد بازیافت شده استفاده نمود.( سالانه حدود 435 میلیون تن فولاد در جهان بازیافت می شود که معادل 150 برج ایفل در روز می باشد.)

انعطاف پذیری در طراحی

طرح معماری برای این سیستم دارای محدودیتی  نمی باشد و قابلیت طراحی سازه برای معماری خاص با بازشوهای مختلف وجود دارد

 

- امکان استفاده در کنار سایر سیستم ها

- امکان عبور سیستم های تاسیساتی از داخل پانل ها

- مقاوم در برابر زلزله وسختی بالا ( بار های جانبی توسط تعداد زیادی از دیوارها تحمل می شود )

- دقت بسیار بالا در زمان تولید قطعات اسکلت و حذف خطاهای نیروی انسانی در زمان اجرا

- امکان اجرای پروژه در کلیه فصول و در شرایط جوی مختلف

- افزایش ایمنی و انضباط در کارگاه

- مقاومت بالا در مقابل زنگ زدگی و خوردگی (شرایط محیطی شمال و جنوب کشور ،عمرمفید بیشتر)

- کیفیت بالا و یکنواختی محصول نهایی (کارخانه  و تکنسین فنی )

- برخورداری از استانداردهای جهانی مصرف انرژی

- حمل و نقل آسان (حتی برای نقاط صعب العبور )

-  امکان تولید انبوه

-  تطابق فرهنگی محیط داخل و نما با ساختمانهای سنتی (امکان اجرای رنگ ، کاغذ دیواری و...ودر سطوح خارجی انواع نماها )

-  عملکرد صوتی خوب و برخوردار از استانداردها و ضوابط ضد آتش

 

انجام کلیه امور طراحی از صفر تا صد توسط شرکت پیام دشت پارس

 

شماره های تلفن ثابت : 22491383-22448448-021

همراه : 09123399587  مهندس چشمه علائی - 09124942628  مهندس محمدی

 

از سایت های دیگر ما دیدن فرمایید :

http://www.lsf.ir/ مرکز ال اس اف ایران

http://www.tbpars.ir/ تجهیز بنای پارس

 

 


  • مسعود شجاعی
  • ۰
  • ۰

lsf

سازه LSF چیست؟ مزیت های آن برای ساختمان های امروزی

 

از LSF  چه می دانید؟

سیستم سازه‌ ای فولادی سبک  LSFیک سیستم سازه‌ ای پیشرفته است که در انواع ساخت‌ و سازها مانند خانه‌ های ویلایی، ساختمان‌ های مسکونی و اداری، هتل و هتل آپارتمان‌ ها، ساختمان مدارس و دانشگاه، رستوران‌ ها و... دارای کاربرد است و یکی از مناسب‌ ترین سیستم‌ های ساختمانی است که امروزه در جهان مورد استفاده قرار می‌ گیرد.

بلایای طبیعی مثل زلزله، زندگی ما را بارهای مرده تهدید می‌ کنند. بارهای مرده شامل مصالح سنگین در دیوارها، کف و سقف و هم‌چنین شامل وسایل زندگی ما نیز هستندسازه‌ های سبک فولادی (LSF) به دلیل یکپارچگی اجزای تشکیل‌ دهنده و سبکی وزن، مناسب‌ ترین رفتار را در برابر نیروهای وارده ناشی از زلزله از خود نشان می‌ دهند. از دیگر مزایای این سازه‌ ها می‌ توان به سرعت ساخت بالا، دوام و طول عمر زیاد، امکان جمع‌ آوری و نصب در مکان دیگر، صرفه‌ جویی در مصرف انرژی و مواد، طراحی‌ های زیبا و دلنشین، سهولت اجرا، کیفیت بیشتر با صرف هزینه کمتر، حذف خطاهای انسانی در زمان اجرا و... اشاره کرد.

درباره سازه ال اس اف lsf

سازه LSF “ال اس اف”سازه ای پیش ساخته وسبک است که بر اساس طرح معماری ساختمان ،در محل کارخانه تولید شده وسپس در محل ساختمان بااستفاده از پیچ های سر مته ای ، بولت ها و سایر اتصالات نصب و بر پا خواهد شد.این سازه ها که از ورق گالوانیزه با عرض پروفیل متغیر(معمولا 89 تا 308 میلی متر) تولید می شوند به عنوان جایگزین سازه های فلزی یا بتنی موجود یا هر نوع هایل دیگری است که در ساختمان سازی به کار برده می شود.

ضخامت آن بر حسب نوع کاربری متفاوت بوده از 0.6 تا 2.5 میلی متر متغیر می باشد.در تمامی کاربردها (اعم از اسکلت کلی ساختمان ، سازه ترکیبی ،پارتیش بندی ، سقف کاذب و ….)مجموعه ای از این نوع پروفیل نقش سازه فلزی را بر عهده خواهد داشت و در مجموع تمامی دیوارهای داخلی ، خارجی و تیر های سقفی با انواعی از مقاطع LSF “ال اس اف”ایجاد و احداث می گردند .

استفاده از سازه فولاد سرد نورد شده از دهه 1850 میلادی آغاز گردید. ولی استفاده از آن تا انتشار اولین ضوابط انجمن امریکایی آهن در1946گسترش زیادی پیدا نکرد. اولین استاندارد طراحی بر مبنای تحقیقات انجام یافته در دانشگاه کرنل سال 1939 و با پشتیبانی AISI تدوین گردید. امروزه بدلیل کیفیت مناسب ساخت و سرعت بالا و مقاومت بالا در برابر زلزله از آن در کشورهای انگلستان، امریکا، کانادا، استرالیا، ژاپن و... استفاده می کنند.

 

 

در سال‌های اخیر استفاده از سازه های سبک، که متداول‌ترین نوع آن‌ها سازه LSF است، رشد داشته و به نظر می‌رسد این رشد در آینده‌ای نزدیک سرعت بیش‌تری خواهد داشت. چه در ایران و چه در سطح جهان از سازه LSF جهت ساخت ساختمان‌ها و ویلاهای پیش ساخته، حتی تا ۵ طبقه، نیز استفاده می‌شود. اگر نمی‌دانید سازه LSF چیست و راجع به سازه های سبک, ویلا پیش ساخته اطلاعات بیشتری می خواهید تا انتهای این نوشته با ما همراه باشید. در ادامه به چیستی سازه LSF و نقاط مثبت و منفی‌ای که دارد اشاره خواهد شد.

سازه LSF چیست؟

سازه های LSF یا همان سیستم سازه‌های فولادی سبک مهم‌ترین عاملی که در خود دارند و موجب تمایز آن‌ها از سایر سازه‌ها شده، مقاطع فولادی جدار نازک (LGS) است. اما مقاطع فولادی جدار نازک چیست؟

مقاطع فولادی جدار نازک در واقع یک سری مقاطع فلزی سرد نورد شده هستند که برای ساخت آن‌ها از ورق‌های فولادی نازک و روش Roll Forming استفاده می‌شود. ضمناً این مقاطع از وزن بسیار کمی هم برخوردار هستند که این امر موجب استفاده‌ی راحت از آن‌ها می‌شود.

در ساختمان‌هایی که از سازه LSF برای ساخت آن‌ها استفاده می‌شود، عموماً سقف از گونه‌ی شیب‌دار بوده و در آن از خرپاهای فلزی استفاده می‌شود. سایر بخش‌های ساختمان نیز از پروفیل‌های سرد تشکیل می‌شوند که این پروفیل‌ها را با سرامیک، رنگ، سنگ، pvc و موارد این قبیل از بیرون نما می‌دهند. از درون ساختمان نیز هیچ تفاوتی میان ساختمانی که با سازه LSF ساخته شده و ساختمان‌های معمولی وجود ندارد. ضمناً از عایق‌های صوتی و حرارتی بسیار قوی در درون دیوار استفاده می‌شود تا هدر رفتن انرژی، که مشکل بزرگی در ساختمان‌های معمولی است، به حداقل برسد.

از سازه LSF می توان برای ساخت ویلا پیش ساخته ، ساختمان اداری، ساختمان مسکونی، هتل، رستوران، دانشگاه و هر نوع ساختمان دیگر استفاده کرد. فقط در تعداد طبقات محدودیت وجود دارد.

 

چنان‌که در ابتدای این نوشتار اشاره شد، استفاده از سازه های سبک و سازه LSF در سطح جهان رشد زیادی داشته و هم اکنون در کانادا، هلند، استرالیا، انگلیس و سایر کشورهای پیشرفته از این نوع سازه در ساخت ساختمان‌ها استفاده می‌شود. این امر به سبب آن است که سازه LSF از مزایای متعددی برخوردار است، از جمله سرعت در ساخت و خطر کم در برابر زلزله. سایر مزایای این نوع سازه در ادامه مورد بحث قرار خواهند گرفت.

 

مزایای سازه های فولادی گالوانیزه سردنوردشده:lsf

سبکی

سادگی در پیش ساختگی

تولید انبوه

کیفیت

یکنواخت

مقاومت وسختی بالا

عدم تاخیر ناشی از شرایط جوی در ساخت و نصب سازه

حمل ونقل اقتصادی

نصب سریع وآسان

دقت بالا در اجرای جزئیات

قابلیت بازیافت مصالح

عدم قابلیت اشتعال

مقاومت بالا در برابر پوسیدگی وحمله موریانه ها

عدم نیاز به قالب بندی

عدم وجود افت وخزش در دماهای محیطی

 

گفته شد که سازه LSF به نسبت سایر سازه‌ها از مزایای بسیاری برخوردار است. به عنوان مثال، به سبب وزن کم این سازه‌ها (۳۰ درصد وزن سازه‌ی ساختمان‌های معمولی) خطر ناشی از زلزله نیز بسیار کم‌تر است. یا مثلاً سرعت ساخت ساختمان‌هایی که با سازه ال اس اف ساخته می‌شوند بسیار بالاست و این خبر خوبی برای سرمایه‌گذارانی ست که نمی‌خواهند سرمایه‌ی خود را به مدتی طولانی برای ساخت یک ساختمان معمولی صرف کنند.

 

در بالا به این نکته اشاره شد که هدر رفتن انرژی در ساختمان‌های ساخته شده با سازه ال اس اف کمتر از ساختمان‌های معمولی است و این به معنای آن است که در دراز مدت سود بسیاری عاید ساکنِ ساختمان می‌‌شود چرا که صرفه‌جویی زیادی در مصرف انرژی می‌شود و این امر خود را در قبض گاز نشان می‌دهد.

برای ساختمان‌هایی که قرار است از سازه LSF ساخته شوند کم‌تر محدودیتی برای طراحی وجود دارد و دست مهندس جهت طراحی یک نقشه‌ی خاص و منحصر به فرد بازتر از زمانی است که بخواهد برای یک ساختمان معمولی نقشه طراحی کند.

سازه LSF در هر فصلی و در هر آب و هوایی قابلیت نصب در محل را دارد و این خود از مزایای این نوع سازه به شمار می‌رود (می‌دانید که سازه LSF در کارگاه یا کارخانه ساخته می‌شود و پس از ساخت به محل نصبِ منتقل شده و نصب می‌گردد).

 

از دیگر مزایای سازه LSF می توان به استفاده از دیوارهای خشک در آن به نسبت دیوارهای تر در ساختمان‌های معمولی اشاره داشت. در ساختمان‌های معمولی استفاده از دیوارهای تر می‌تواند معایبی هم‌چون سنگین بودن و نتیجتاً جذب نیروی زلزله‌ی بیش‌تر، آلودگی زیاد به هنگام ساخت و تخریب و هم‌چنین وجود ضایعات زیادی که پس از استفاده از مصالح باقی می مانند را به همراه داشته باشد. اما در عوض، ساختمان‌هایی که از سازه LSF در آن‌ها استفاده می‌شود از دیوارهای خشک برخوردار اند که این دیوارها نیروی زلزله‌ی کم‌تری را جذب می‌کنند و هم‌چنین هیچ گونه آلودگی و ضایعات به همراه ندارند. افزون بر این با سرعت بسیار زیادی نیز نصب می‌شوند.

با این حال برخی نقاط منفی نیز در ارتباط با سازه ال اس اف وجود دارند. به عنوان مثال، در این سازه برای ابعاد دهانه محدودیت وجود دارد یا آن که کسانی که باید این سازه‌ها را به کار ببرند بایستی بسیار حرفه‌ای و خبره باشند و استفاده از آن‌ها کار هرکسی نیست، یا مثلاً آن که ساختمان‌هایی که برای ساخت آن‌ها از این نوع سازه استفاده می‌شود باید دارای طبقات محدودی باشند و برای هر تعداد طبقه نمی‌توان از سازه LSF استفاده کرد.

طراحی محاسبات سازه و فروش سازه های LSF&CFS توسط شرکت پیام دشت پارس

ارتباط با مشتری

مشتری از راههای مختلف میتواند با شرکت در ارتباط باشد

1-ایمیل های شرکت pdpars@ymail.com  &  info@pdpars.ir

2-شماره های تلفن ثابت : 22491383-22448448-021

3- همراه مهندس محمدی :09124942628

4- همراه مهندس چشمه علائی:09123399587

از سایت های دیگر ما دیدن فرمایید :

http://www.lsf.ir/ مرکز ال اس اف ایران

http://www.tbpars.ir/ تجهیز بنای پارس

 

 


  • مسعود شجاعی
  • ۰
  • ۰

payamdasht

شرکت پیام دشت پارس با هدف ارتقاء صنعت ساختمان در زمینه طراحی، تولید و اجرای سیستم قاب سبک فولادی (Lightweight Steel Framing)با بهره گیری ازتجربه و تخصص در سال۱۳۸۵شروع به فعالیت نموده و با توجه به افزایش روز افزون تقاضای ساخت ساختمان به روش LSF با مزایای فراوان اعم از مقاومت در مقابل زلزله ، کاهش زمان ساخت ، جابه جایی آسان ، دقت بالا در اجرا و قابلیت بازیافت تا ۹۵درصد و..... تمامی تلاش خود را معطوف به بهره گیری از این تکنولوژی نوین ساختمانی نموده است و در حال حاضر به عنوان یکی از برترین شرکتهای سازنده ساختمان به روش صنعتی (قاب فولادی سبک) ارائه خدمات می نماید.

پیمانکار ساختمانی
انجام کلیه امور طراحی از صفر تا صد
سیستم قاب فولادی سبک lsf در تخصص ما می باشد
ساخت اضافه اشکوب در 60 روز
طراحی محاسبات و فروش و نصب سازهLSF
ساخت ویلای مدرن در 90 روز
طراحی ویلای خود را به ما بسپارید
طراحی محاسبات سازه وفروش سازه LSF&CFS

این سیستم در حال حاضر به عنوان یکی از بهترین گزینه ها جهت طراحی و ساخت شهرک و ویلاهای شخصی ، ساختمانهای اداری و آپارتمان تا ۴طبقه ،المان ها و سردرب های ورودی ،کمپ وتجهیز کارگاه ،اضافه نمودن طبقه جدید بروی ساختمان قدیمی ، اجرای دیوار جداکننده داخلی و خارجی و... می باشد.
یکی دیگر از تخصصهای شرکت پیام دشت قبول پیمانکاری عمومی می باشد و این شرکت با دارا بودن اکیپ های اجرائی و ماشین آلات آمادگی انجام پیمانکاری ساختمانهای سنتی با اسکلت بتنی یا فلزی می باشد. این شرکت با دارا بوردن رتبه 5 ابنیه آمادگی قبول اجرای پیمانکاری عمومی را دارست
شرکت پیام دشت پارس مجری تخصصی خانه،ویلا وساختمان پیش ساخته, سریع وضد زلزله با,سازه ال اس اف، LSF، سیستم سازه های فولادی سبک (LSF) ، یک سیستم سازه ای پیشرفته است که در انواع ساخت ها و سازهای یک و چند طبقه ساختمان

ویلای پیش ساخته LSF  و CFS ( سازه قالب فولادی سبک )

طراحی محاسبات و تهیه دفترچه محاسبات LSF&CFS

اضافه بنا و اضافه اشکوب پیش ساخته

فروش فایبرسمنت , سمنت برد

 

 

طراحی محاسبات سازه و فروش سازه های LSF&CFS توسط شرکت پیام دشت پارس

ارتباط با مشتری

مشتری از راههای مختلف میتواند با شرکت در ارتباط باشد

1-ایمیل های شرکت pdpars@ymail.com  &  info@pdpars.ir

2-شماره های تلفن ثابت : 22491383-22448448-021

تهران پاسداران- خیابان گل نبی- پلاک 40- طبقه چهارم شرقی- واحد 404

3- همراه مهندس محمدی :09124942628

4- همراه مهندس چشمه علائی:09123399587

از سایت های دیگر ما دیدن فرمایید :

http://www.lsf.ir/ مرکز ال اس اف ایران

http://www.tbpars.ir/ تجهیز بنای پارس

https://pdpars.ir پیام دشت پارس

 


  • مسعود شجاعی
  • ۰
  • ۰

این متن دومین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

زکات علم، نشر آن است. هر وبلاگ می تواند پایگاهی برای نشر علم و دانش باشد. بهره برداری علمی از وبلاگ ها نقش بسزایی در تولید محتوای مفید فارسی در اینترنت خواهد داشت. انتشار جزوات و متون درسی، یافته های تحقیقی و مقالات علمی از جمله کاربردهای علمی قابل تصور برای ,بلاگ ها است.

همچنین وبلاگ نویسی یکی از موثرترین شیوه های نوین اطلاع رسانی است و در جهان کم نیستند وبلاگ هایی که با رسانه های رسمی خبری رقابت می کنند. در بعد کسب و کار نیز، روز به روز بر تعداد شرکت هایی که اطلاع رسانی محصولات، خدمات و رویدادهای خود را از طریق بلاگ انجام می دهند افزوده می شود.

  • مسعود شجاعی